Ma 2019. február 21. csütörtök, Eleonóra napja van

Jane Birkin a Hajón!

Ki ne ismerné a csodálatos Zsötem (Je t\\\\\\\'aime) dalt, amelyet egykor Serge Gainsbourg írt, s Jane Birkin énekelt egyenesen a slágerlisták élére repítve.

Steve Lukather: novemberben ismét Budapesten

Steve Lukather budapesti koncertjei után nem volt kétséges, amint lehet, visszatér hozzánk. A rajongók nem is remélték, hogy ilyen hamar viszontláthatják a Toto legendás gitárosát: Steve november 24-én a Barba Negra Music Clubban szerepel. A koncert európai turnéjának egyik utolsó állomása lesz, így igazán oldott hangulatra készülhetünk.

Djabe special guest Steve Hackett

 A Djabe special guest Steve Hackett: In The Footsteps Of Attila And Genghis című dupla CD e portálon történt recenzálását követően nagy örömmel ajánljuk figyelmetekbe annak lemezbemutató koncertjét! 

Herflisek éjszakája

Charlie Musselwhite - Paul Butterfielddel és Mike Bloomfielddel együtt - a fehér blues kiemelkedő alakja, munkája elismeréseként többször is jelölték a legrangosabb zenei díjra, a Grammy-re.

Luke ősszel újra jön

Márciusban már elvarázsolta a hajó közönségét, így aztán széles mosollyal nyugtázzuk, hogy az ősszel újra hazánkban teszi tiszteletét a zseniális Steve Lukather. 

Erik Truffaz a hajón

A világ egyik legnagyobb trombitása, Miles európai trónörököse, a hihetetlen játékos, Truffaz visszatér, mert szereti a Hajót, s bemutatja értő közönségének kiváló új lemezét.

A gitárvirtuóz az Arénában

Satriani a Sportarénában! November 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a híres amerikai gitárvirtuóz, Joe Satriani.

Fúziós bomba a hajón

Borlai Gergő dobosfenomén különleges koncertre készül: régi kedvenceivel, a fúziós jazz csúcsegyéniségeivel, Scott Kinsey billentyűssel és Gary Willis basszusgitárossal játszik trióban az A38 hajón.

Rachid Taha is segít

November 5.-e és 6.-a között a Millenáris és a West Balkán területét első alkalommal foglalja el a Babel Sound and Spices Világzenei Fesztivál. A fesztivál két napja alatt zsidó, arab, roma, magyar, francia, és további nemzetek művészei lépnek ugyanarra a színpadra, hogy a békés egymás mellett élés és a társadalmi összefogás mellett álljanak ki.

Jön az Australian Pink Floyd Show!

Nem, nem tudunk várni júniusig, amikor személyesen teszi tiszteletét hazánkban Mr. Roger Waters, a legendás Pink Floyd zenekar agya!