Ma 2019. február 21. csütörtök, Eleonóra napja van

Richie Kotzen újra elvarázsol

Már szinte hazajár hozzánk, de nagyon jól van ez így, elvégre ki nem csodálná meg újra és újra élőben a soulba és bluesba oltott fantasztikus gitáros-énekest?

Hajóra száll a Winger

Fantasztikus zenészek, remek torok, hatalmas dallamok, nagybetűs rockzene – a Winger jobb, mint valaha, mint ez kiderül majd Budapesten is.

"Egyszerűen egy zseni a fickó„

Nevét kevesen ismerik hazánkban, ám mindez semmit sem von le abból a tényből, hogy ő a földkerekség egyik legkeresettebb session gitárosa. Az elmúlt közel harminc évben több mint 600 albumon játszott. Szólóban kivételes albumokat készít, amelyről bárki meggyőződhet budapesti fellépésén. Rockból, bluesból és jazzből kevert sajátosan fűszerezett igazi ínyencséget kóstolhat a nagyérdemű.

Ismét jön a fúziós gitároslegenda

Scott Hendersont két évtizede a világ egyik legjelentősebb gitárosának tartják. Teljes joggal. Nem hirtelen kapta el és repítette magasba a hírnév, hanem kivételes tehetségével és szorgalmával dolgozott meg az előkelő helyért. Nem akárkik mellett szerzett elismertséget magának: a Chick Corea Electric Band és Joe Zawinul neve önmagáért beszél, hogy a Tribal Tech kultikussá vált fúziós csodáról már ne is beszéljünk. 

Tiszteletét teszi hazánkban a Mester

Hívták őt a „gitárművészet megújítójának”, és „a világ leggyorsabb kezű gitárosának”, vagy „a gitározás alfájának és omegájának”.A méltató jelzősszerkezetek egyetlen embert hagytak hidegen: őt magát.