Ma 2019. február 21. csütörtök, Eleonóra napja van

Európa Kiadó – még Szentesen is!

Nem vitás: ezt a csapatot látni és hallani kell, mert érdemes, akárhonnan nézzük!

Chick Corea - The Spanish Heart Band: 2019. július 1. – Budapest Aréna

Chick Corea koncert Budapesten!

Márciusi power metal est a Club 202-ben

Legfrissebb albumát mutatja be március 23-án a szimfonikus elemeket is felvonultató, szélvészgyors power metal leghíresebb finn képviselője, a Stratovarius. A Club 202-be érkező turné másik fő attrakciója a dán-svéd Amaranthe koncertje lesz, akik szintén most megjelenő albumukat hozzák.

Toto: Már csak néhány nap

Augusztus 21. napjának estéje tényleg nincs messze, de ilyenkor lassan
peregnek a percek, a tudat viszont nyugtatja a lelket: jönnek!

Flower Kings: Budapesten a progkirályok

Új albummal és európai turnéval tér vissza a The Flower Kings. A 2008 után visszatérő együttes október 23-án ér Budapestre: az A38 Hajón hallgathatjuk majd meg a zenekar műsorát.

Hamarosan Budapesten a TOTO!

Még két hét, és Budapestre látogat a világ egyik legkedveltebb dallamos rockzenekara, az amerikai TOTO. Idei turnéjuk keretében a július végén érkeztek meg Európába, és három heti bolyongás után augusztus 21-én szerepelnek a budapesti Pecsa Music Garden színpadán. 

Világzenei zűrzavar a Babel Soundon

Csehországtól Zimbabwéig, Olaszországtól Burkina Fasoig a világzene ismertebb művészei és elrejtett gyöngyszemei mutatkoznak be a Babel Sound Fesztiválon.

Március elsején Alapi-lemezbemutató

Mint arról már hírt adtunk, Alapi István március 1-én mutatja be a múlt évben megjelent, szép sikert aratott niXfactor című albumának anyagát a Budapest Jazz Club-ban.

Vágtázó Csodaszarvas a hajón

A Vágtázó Csodaszarvasban Grandpierre Atilla eredeti tervét váltja valóra, a legjobb magyar nép- és dzsessz-zenészekkel, ősi népi hangszereken adja elő muzsikáját. 

A Folkbeats karácsonyi záróbulija

A Folkbeats ingyenes valamint egyszerre romantikus és extatikus karácsonyi záróbulija az A38 hajón!